Υπολογισμός αμοιβής ενεργειακού επιθεωρητή

Πρόγραμμα Πελατολογίου

 Το πρόγραμμα πελατολογίου, μία αποκλειστικότητα του energeiakos.net, απευθύνεται στον μικρομεσαίο επιχειρηματία, που πιθανόν να μην προτίθεται να διαθέσει, ούτε το απαραίτητο κεφάλαιο, ούτε τον απαραίτητο χρόνο και κόπο, ώστε να εντάξει ένα πολύπλοκο λογισμικό στον εξοπλισμό της επιχείρησης του.

   Ο σχεδιασμός του προγράμματος στηρίχθηκε στην φιλικότητα προς τον χρήστη, χωρίς να υστερεί στην αποτελεσματικότητα αλλά προπάντων στην απόδοση. Χρησιμοποιώντας πλατφόρμες και εργαλεία ανοικτού κώδικα αποτελεί μία από τις οικονομικότερες λύσεις για την οργάνωση του γραφείου σας.

  Ακόμα και ένας αρχάριος χρήστης υπολογιστών, μπορεί να εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες που μας δίνει η πληροφορική για τον εκσυχρονισμό της επιχείρησης του, για την βελτιστοποίηση της οργάνωσης αυτής και την αναβάθμιση της σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη του. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε την απαιτητικότητα της σύχρονης αγοράς, πως η χρήση της τεχνολογίας διεγείρει τα θετικά ανακλαστικά των υφιστάμενων πελατών και πως τελικά εντάσσει δυναμικά τμήματα της αγοράς στο υπάρχον πελατολόγιο.

 Αποτελεί ένα πρόγραμμα χωρίς ιδιαίτερες υπολογιστικές απαιτήσεις, μπορεί δηλαδή να εγκατασταθεί τόσο σε παλαιούς όσο και πιο σύγχρονους υπολογιστές και το κυριότερο φέρει την αξιοπιστία της τεχνολογίας Java, ώστε να μην αντιμετωπίζει προβλήματα εμπλοκής στην λειτουργία του ακόμα και σε μεγάλη κλίμακα δεδομένων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το μενού του προγράμματος με τις βασικές του λειτουργίες που είναι οι εξής:

  • Προβολή εγγραφών βάσει ονόματος/επώνυμου/ΑΦΜ κ.α.

  • Πολλαπλά πεδία πληροφοριών ανά πελάτη.

  • Εισαγωγή νέας εγγραφής.

  • Επεξεργασία υφιστάμενης εγγραφής.

  • Διαγραφή υφιστάμενης εγγραφής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην περίπτωση, όπου οι ανάγκες της επιχείρησης σας είναι πιο πολύπλοκες, μην διστάσετε να ζητήσετε μία εξατομικευμένη για τις ανάγκες σας λύση λογισμικού. Κατά το μέτρο του εφικτού πάντα, θα βρεθεί η κατάλληλη λύση.

Παρέχεται δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη κατά την χρήση του. Για τις ανάγκες συντήρησης του λογισμικού σας παρέχουμε ειδικά πακέτα κατόπιν συννενόησης.

Για παραγγελία του  προγράμματος 

καλέστε στο 6934591906.

Διαχεί​ριση πελατολογίο πρόγραμμα πελατολόγιο Όνομα Επώνυμο ΑΦΜ Διεύθυνση email Επάγγελμα Χρηματικό υπόλοιπο Ατοκες δόσεις. Αγορά με άτοκες δόσεις. Εύκολο στην χρήση.ολοκληλωμένη εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Εμπορική διαχείριση για μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις με μόλις €9.90/μήνα. Πρόγραμμα για πελατολόγιο και ραντεβού.

νεα ειδήσεις
Νομιμοποίηση αυθαιρέτων Αθήνα φθηνά αυθημερόν
Άδεια εργασιών μικρής κλίμακας αρχιτέκτονας πολιτικός μηχανικός
Βεβαίωση μηχανικού για μεταβίβαση συμβόλαια νομιμότητας
Δικαιολογητικά για πώληση ακινήτων μεταβίβαση μεταγραφή
Υπολογισμός προστίμου αυθαιρέτων Ν.4178 2013
λογαριασμός ΔΕΔΔΗΕ
Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίων Ν.4178
Τοπογραφικά για μεταβίβαση ΕΓΣΑ 87 συντεταγμένες εξαρτημένα
αντικειμενική αξία ακινήτου τιμή ζώνης μεταβίβαση
Ευρετήριο πολεοδομιών- Υπηρεσίες Δόμησης
Αναζήτηση σχεδίων από πολεοδομίες
Άδεια εργασιών μικρής κλίμακας αρχιτέκτονας πολιτικός μηχανικός

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Ρήγα Φερραίου 35, 

Καισαριανή Αττικής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

T: 2107221498

M: 6934591906 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now